Home ЗАНИМЛИВОСТИ Што не е во ред со луѓето? Доставувач плука врз пратката, камерата...

Што не е во ред со луѓето? Доставувач плука врз пратката, камерата забележала се

285
СПОДЕЛИ

Доставувач на компанијата „Амазон“ е сниман како плука на пакетот кој го доставува до адресата на купувачот.Никој не сака да гледа ова посебно не сега кога е време на пандемија на коронавирусот.