Home ВЕСТИ Еве што предлага владата за ПОЛИЦИСКИ ЧАС ВИКЕНДОВ

Еве што предлага владата за ПОЛИЦИСКИ ЧАС ВИКЕНДОВ

476
СПОДЕЛИ

Владата предлага  за викендов што следи полицискиот час да започне во сабота во 19.00 часот и истиот да заврши во вторник во 05.00 наутро.

Овој предлог е даден затоа што овој викенд се празнува Рамазан Бајрам и Свети Кирил и Методиј (недела и понеделник)па поради тоа да се одбегнат масивни собири.