Home ЗАНИМЛИВОСТИ 22-годишна девојка на Тиндер се споила со својот шеф (58) – дал...

22-годишна девојка на Тиндер се споила со својот шеф (58) – дал отказ поради неа!

215
СПОДЕЛИ

58 годишниот Рик и 22 годишната Алиса Клиленд се запознале во компанијата каде што работеле заедно односно Рик и бил шеф на Алиса.

Тие на работното место немало многу заедничка комуникација но од како почнале да се запознаваат на апликацијата Тиндер сватиле дека имаат многу заеднички работи и почнале да се гледаат.

Кога почнале да се заљубуваат еден во друг сватиле дека ќе имаат проблем на работното место и Рик решил да си даде отказ и започнал да работи на друго работно место.

Наскоро парот започнал да живее заедно и сватиле дека годините не се пречка за еден човек биде среќен.