Home ЗАНИМЛИВОСТИ Заразена девојка со опасниот вирус нé предупредува од интензивна нега – „Коронавирусот...

Заразена девојка со опасниот вирус нé предупредува од интензивна нега – „Коронавирусот не е шега. Како да имам стакло во градите“

381
СПОДЕЛИ

Британката Тара Лангстон (39) со објавената видео снимка сакаше да ни објасни на сите нам дека и таа била дел од групата кои не верувала во оваа болест и дека цела приказна била само надуеана од страна на медиумите.

Но кога ја фатила оваа кобна болест таа ги замолува сите да седат дома и да се грижат за своето здравје.

Ако некој не верува дека ваа болест е пеколна видете го видеото кое таа го објавила и како таа се бори за да дојде до здив и непрекинато кашла.Таа моментално е на интензивна нега во лондонската болница Хилингдон. Чуството на болка кое го опишува е како да и се крши стакло во градите.