Home ЗАНИМЛИВОСТИ КАКО ПРАВИЛНО ДА ГО ДЕЗИНФИЦИРАТЕ АВТОМОБИЛОТ? (ВИДЕО)

КАКО ПРАВИЛНО ДА ГО ДЕЗИНФИЦИРАТЕ АВТОМОБИЛОТ? (ВИДЕО)

100
СПОДЕЛИ

Поради заразата и преносливоста од опасноста на ширење на корона вирусот Лари Косила кој е специјалист во деталното чистење автомобили ќе ви презентира како најлесно да го дезинфицирате вашиот автомобил.

Треба да знаете дека 5 места во вашиот автомобил секогаш се полни со бактерии а тие нонстоп ги употребуваме .

Менувачот за брзини и воланот се најголемите преносители на бактерии затоа што најмногу се изложени на нечистотии, потоа екранот за навигација, кваките на вратите и седиштата.