Home ЗАНИМЛИВОСТИ Науката потврди – мажите кои имаат вакви жени се 10 пати посреќни...

Науката потврди – мажите кои имаат вакви жени се 10 пати посреќни од останатите

393
СПОДЕЛИ

Секој човек има различно мислење ,различен вкус но и кога е работи за жена сите не сме исто така исти.Има спроведено истражување од научниците од Универзитетот „National Autonomous“ во Мексико за да се утврди каков тип на жена ги прави мажите најмногу среќни.

Иако на прв поглед сите гледаме на надворешниот изглед истражувањето го покажа сосема спротивното.

Се докажало дека мажите кои имаат по слаби жени се позатворени во себе додека они кои имаат пополни жени се посреќни отворени за разговор и секогаш позитивни.Но најважно од се тие се 10 пати посреќни од другите мажи.

Нивните жени секогаш на едноставен начин се трудат да го решат секој проблем и конфликт во врската.