Home ЗАНИМЛИВОСТИ Девојче побарало помош од својот учител за време на карантинот – неговиот...

Девојче побарало помош од својот учител за време на карантинот – неговиот потег ја враќа вербата во луѓето

280
СПОДЕЛИ

Додека трае изолацијата низ целиот свет една ученичка од Јужна Дакота која е шесто одделение побарала помош од нејзиниот наствник.

Таа му испратила меил дека и е потребно објаснување околу задачите по математика а тој пронашол одличен начик како да ја завршат обврската.

Професорот кој бил нивни сосед дошол до нивниот балкон и преку прозорецот заедно ги решиле задачите.

Таткото на девојката твитерџијата Џон Андерсон ја објавил фотографијата на својот профил на која нашишал дека,, Нема цена со која може да се платат овие наставници,Неверојатно“.