Home ЗАНИМЛИВОСТИ Емотивна фотографија: Внуката преку прозорец му го покажува свршеничкиот прстен на дедо...

Емотивна фотографија: Внуката преку прозорец му го покажува свршеничкиот прстен на дедо ѝ кој е во изолација во старечки дом поради корона

525
СПОДЕЛИ

Карли Бојд е девојка од Америка која откако го прифати предлогот за брак сакала тоа да го сподели со својте сакани и сакала лично да им соопшти на сите.

Еден од нив бил и нејзиниот дедо кој бил сместен во дом за стари лица кој бил под карантин заради корона вирусот и посетата била ограничена.

Карла решила веста да му ја пренесе преку прозорецот од неговата соба.

Веселиот дедо со многу емоции  преку прозорецот ја допира раката на својата внука.Оваа слика буди многу емоции..