Home ЗДРАВЈЕ И УБАВИНА Темјанот ги убива сите вируси во воздухот и ги лекува белите дробови:...

Темјанот ги убива сите вируси во воздухот и ги лекува белите дробови: Еве зошто денес е неопходно да запалите во вашиот дом!

296
СПОДЕЛИ

Темјанот е ароматична смола кој ја ублажува менталната болка, давајќи чувство на смиреност и безбедност.

Темјанoт ги потиснува бактериите во воздухот, водата, и најважно од тоа е што миризбата лекува рани,помага при болки во зглобовите, мускулите, го намалува одливот на крв од носот, обезбедува енергија и сила,се користи за лекување на заболувања на белите дробови.

Затоа доколу сте во можност палите темјан скоро секој ден.

Тој го смирува умот и го дезинфицира просторот кој ги уништува сите вируси во воздухот.