Home ЗАНИМЛИВОСТИ 21 милион прегледи: Покажал како се шверцува во подземна железница во период...

21 милион прегледи: Покажал како се шверцува во подземна железница во период на коронавирус

166
СПОДЕЛИ

Иако сите велат дека јавниот превоз треба да биде без платен овој млад дечко направи шега која ја објави на својот истаграм профил за кој во период од еден ден доби 21 милиони прегледи.

Тој на видеото покажува како во вечерните часеви за време на корона вирусот се шверцува во подземната железница .