Home ЗАНИМЛИВОСТИ 5-годишно девојче ја нацртало мајка си во изолација – поради еден детаљ...

5-годишно девојче ја нацртало мајка си во изолација – поради еден детаљ цртежот стана вирален

162
СПОДЕЛИ

5-годишната Мија се потрудила да ја нацрта својата мајка како таа изгледа за време на самоизолација.

Малата Мија ја нацртала мајка си со долга коса и со фустан во виолетово-портокалова боја со линии.

Но овој цртеж станал хит само поради еден детаљ.

Младата мајка изгледа не се погрижила за својте влакна на нозете па малата Мија го приметила тоа и на самиот цртеж додаlа ситни влакна на нозете од мајка си.

Мајка и на Мија ,Лаура оваа фотографијата ја ообјавила во Фејсбук групата „Housebound with Kids“, на која  собрала премногу позитицни коментари.

Некој од нив гласат вака:

„Можело Мија да те нацрта и полошо,на пример можела да ти нацрта влакна и под пазувите“, или пак  „Можела да ти нацрта и мустаќи“.