Home ЗАНИМЛИВОСТИ Најчести причини зошто жените ги изневеруваат своите партнери

Најчести причини зошто жените ги изневеруваат своите партнери

382
СПОДЕЛИ

Исто како мажите и жените понекогаш паѓаат во искушенија и ги изневеруваат својте партнери.

Не е точно тоа дека само мажите се одлучуваат да направат прељуба во својата врска.

Денес се почесто е тоа дека жените се тие кои први изневеруваат и се впуштаат во попатни и паралелни врски.

Причините кои жените најчесто изневеруваат за разлика од мажите кои изневеруваат брзо и непремислено жените тоа го прават со причина и секогаш се сигурни дека го сакат тоа.

Најчесто жената доколку се осеќа помалку ценета од страна на својот партенр за она што таа го праву за него, за своето семејсрво за нивниот брак .

Тоа го прави најчесто за привлекување внимание од страна на својот маж кој често знае да ја омаловажува.

Втора причина која и е најчеста е одмаздата на жената што верувајте никогаш не заборава кога нејзиниот маж имал некоја авантура во минатото.

Можеби тој тоа го заборавил но таа така добро ќе го потсети на тоа па и тродупло.

И како трета и псоледна причина за изневерување од страна на жената е тоа што некој сакаат се почесто да осеќаат пеперутки во стомакот ,авантури што нејзиниот маж не и го пружа често.

Некогаш тие не се задоволни ни од својот секс со својот маж или пак тој не сака да ги исполни нејзините желби и тоа таа го наоѓа кај некој друг.