Home ЗАНИМЛИВОСТИ Google му помага на вдовец да ги зачува спомените за покојната сопруга...

Google му помага на вдовец да ги зачува спомените за покојната сопруга во реклама за Супер Боул

266
СПОДЕЛИ

Сите ние имаме значајни моменти за паметење кои сакаме да ни останат засекогаш.Некој моменти од тага некој од среќа но секој момент е наше богатство кое треба да го чуваме.

Овој старец со помош на  Google Assistant се сеќава на значајните моменти од животот поминати зааедно со покојната сопруга.

Со помош на апликацијата „запомни“, тој ги споделува информациите за својата сакана Лорета на Google кој треба да ги помни за него во иднина. Тој на крај завршува со реченицата „Запомни, јас сум најсреќниот човек на светот“. …

Google Assistant низ разговор му ги прикажува сликите од нивните патувања, нивната годишнина ..Го потсетува на нивната убава младос…