Home ЗАНИМЛИВОСТИ ЗА СИТЕ МАЈКИ: Чувајте се поради децата, никој нема да ги сака...

ЗА СИТЕ МАЈКИ: Чувајте се поради децата, никој нема да ги сака како вас

80
СПОДЕЛИ

Драги мајки ,наши баби,тетки.Чувајте се затоа што вие сте нечија мајка!Вие за некого сте нешто најсакано,безвредно нешто што ниту едно дете не може да живее!

Чувајте го вашето здравје,чувајте се од стресот, брзата исхрана,чувајте ги вашите нерви,од негативните мисли и емоции.

Чувајте се од злобни луѓе кои само можат да ви наштетат.

Ако самите вие не се грижите за вашето здравје верувајте никој друг нема да го направи тоа за вас.

А верувајте секоја мајка е потребна за свето чедо,без разлика на годините.Старите рекле ,,КОГА ИМАШ МАЈКА ИМАШ СЕ” и тоа е точно.

Никој нема да им го даде тоа внимание исто како вас,таа љубов, топла прегратка…искрена и чесна.

Вие им го давате целото срце и својата душа,цела ваша љубов е насочена кон нив и тоа ќе ви биде возвратено еден ден, само ако се чувате и бидете здрави!