Home ФОТО СТОРИИ 18+ Фаталната русокоса е вистинска секс бомба: Не престанува да ја буди фантазијата...

Фаталната русокоса е вистинска секс бомба: Не престанува да ја буди фантазијата кај секој маж

408
СПОДЕЛИ

Оваа млада убавица Агустина Гандулфо му е девојка на популарниот фудбалер на Интер Лаурато Мартинез, која во декември минатата година на една новогодишна забава на Интер успеа да ги засени сите а ито така и во тој список беше и сопругата на Мауро Икарди-Ванда.

Оваа секс бомба според фотографиите подолу очигледно е дека има со што да се пофали.