Home ЗДРАВЈЕ И УБАВИНА Оваа Босанка со ѓумбир го победила ракот! Оздравела без операција и хемотерапија!

Оваа Босанка со ѓумбир го победила ракот! Оздравела без операција и хемотерапија!

120
СПОДЕЛИ

54 годишна жена од БиХ која боледувала од рак на матката сакала да го сподели овој рецепт кој нејзе ја повратил во живот.

Таа сакала да остане анонимна но она што сака да го сподели со другите е вистинско богатство.

Рецептот е многу едноставен.

Се ставаат два поголеи корени од ѓумбир кои треба добро да се исчистат и да се иситнат на најситно потоа тој се меша со половина килограм мед кој мора да биде домашен.

Направената смеса се ставо во фрижидер и се конзумира два до три пати на ден по една лажичка секое утро .

Но мора да се напомене тоа дека лажичката мора да биде пластична ,дрвена или пак керамичка.Ефектот од овој лек се осеќа после два три дена.