Home ЗДРАВЈЕ И УБАВИНА Сек*сот го зајакнува имунитетот! Еве колку пати неделно е доволно за да...

Сек*сот го зајакнува имунитетот! Еве колку пати неделно е доволно за да нè заштити од вируси

265
СПОДЕЛИ

Доколку чето водите љубов вие сигурно сте среќни луѓе,бидејќи докажано е дека водењето љубов има позитивно влијание на нашето здравје пред се но и за нашето разположение.

Но истражувањата покажуваат дека водењето љубов исто така го зајакнува нашиот имунитет.

Затоа најдобро е да практикувате да имате интимни односи еднаш до два пати неделно.

Со достигнувањето на оргазам исто така се зголемуваат и хармоните пролактин и естроген кои го подобруваат и квалитетот на нашиот сон а исто така и се намалува нивото на стрес а се накачува нивото кое носи возбуда и среќа.

Затоа луѓе „Водете љубов, а не војна!“ .


Warning: A non-numeric value encountered in /home/lifeadvi/portalmk.com/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 997