Home ФОТО СТОРИИ 18+ Заработува милиони преку објавување фотографии од своите бујни облини(фото)

Заработува милиони преку објавување фотографии од своите бујни облини(фото)

351
СПОДЕЛИ

Оваа инфлуенсерка која потекнува од Флорида на својот Истаграм профил има два милиони корисници.Александра е девојката која годишно заработува 2000 фунти од само една нејзина објава.

Таа на својот истаграм е пишана Алексас Морган и има следбеници од сите краеви на светот.

Погледнете ги нејзините фотографии и одлучите сами зошто нејзините фанови се воодушевени