Home ФОТО СТОРИИ 18+ Еве зошто мажите плаќаат за да имаат сексуален однос

Еве зошто мажите плаќаат за да имаат сексуален однос

209
СПОДЕЛИ

Доколку често се прашувате дали вашиот партнер некогаш посакува да плати за сексуален однос со друга жена немој да се лажете ако мислите одговорот би бил негативен .Секој маж низ текот на годините имаат бујни фантазии поврзани со сексот.Еве и зошто:

  1. Сакаат да спијат со жена која е згодна ,привлечна некоја што ќе ме излуди .Баш поради тоа секој маж мисли дека точно кај проститутка може тоа да го добие.
  2. Мажите сакаат да бидат тие што контолираат а тоа значи дека кога веќе плаќаат за секс можат да добијат што и да посакаат.
  3. Посакуваат да ги остварат својте бујни фантазии и да експериментираат.Ако и го кажат тоа на својата девојка или сопруга тогаш таа ќе мисли дека тоа е чудно и нема да прифатат додека кога ќе платат за секс не се грижат бидејќи знаат што и да посакаат ќе добијат.
  4. Најбрзо можат да добијат секс додека платат за онаа девојка што сакат да спијат со неа без притоа да имаат обврски кон неа.
  5. Некој од мажите плаќаат за секс бидејќи не сакаат да комплицираат односно не сакаат да бидат во постојан контакт со некој или пак некој не сака да се заљубува сака да биде слободен и да има секс само со различни особи.