Home ФОТО СТОРИИ 18+ Зошто е добар сексот после кавга?

Зошто е добар сексот после кавга?

485
СПОДЕЛИ

Дали ви е познато дека после големата кавга следи најдобар секс?

Научниците тврдат дека после кавга секое смирувањето на партнерите во кревет има ист ефект и дејствува буквално смирувачки како наркотик.Докажано е дека паровите кои најчесто практикуваат секс после кавга дека точно баш тие се караат многу почесто.

Сексот е здрав начин да се исфрлат негативните емоции и најдовар начин за партнерите повторно да се зближат и да ја зголемат повторно нивната блискост.

Но не секој од нас се согласува со тоа и велат дека интимата доаѓа со разбирање и дека пред да си ја соблечат облеката паровите би било паметно да си ги рачистат меѓусебните недоразбирања.