Home ФОТО СТОРИИ 18+ Ова се близначките кои владеат на Инстаграм, а зад нивните совршени фотографии...

Ова се близначките кои владеат на Инстаграм, а зад нивните совршени фотографии се крие злосторство

331
СПОДЕЛИ

Шенон и Шенед Клермонт се еднојајчани близначки на својот Истаграм профил ги следат повеќе од милиони луѓе.Тие се атрактивни и крајно провокативни.

Сестрите Клермонт работат на многу ревии со многубројни дизајнери и исто така се заштитни лица на брендот “Yeyyy”.

Шенед во 2017-та година е обвинета за кражба на банкарска сметка и идентитет на мртов човек од кои потрошила над 200.000 долари во приватни цели, за патувања,за скапа облека и раскошен живот, што цело време тоа го бјавувала на Инстаграм.

На 5-ти Април била осудена на една година затвор.

Погледнете ги нивните фотографии на истаграм: