Home ФОТО СТОРИИ 18+ Научниците откриваат што се случува со организмот ако проголтате сперма!

Научниците откриваат што се случува со организмот ако проголтате сперма!

648
СПОДЕЛИ

Истражувачите Френк Мадео и Тобиас Ајзенберг од Универзитетот Карл-Франценс во Грац после долго истражување откриле ефикасно оружје против стареењето.

Тој чудо се вика сперма! Истражувањето било спроведено во шест земји.Факт е дека доколку имаме редовен секс се чуствуваме помлади а причина поради тоа е наречена спермидин која се наоѓа во машката течност која ја имаат во огромни количини.

Спермидинот ја има прекрасната способност за враќање на оштетените клетки  и дефинитивно го забавува процесот на стареење.

Истражувачот Ајзенберг е сигурен дека конечно го пронашол лекот за стареење.