Home ФОТО СТОРИИ 18+ (18+) Не можеле да се воздржат па имале секс на железничка станица...

(18+) Не можеле да се воздржат па имале секс на железничка станица среде бел ден

529
СПОДЕЛИ

Дали ова е нормално ?Возбудата на високо ниво па тие започнале да имаат секс среден бел ден на железничка станица.

На младиот пар од Калифорнија воопшто не им било важно што околу нив луѓето ги гледаат и снимаат .

Оваа снимка ја објавил на Твитер еден маж кој ја снимил додека бил присутен на настанот.

На оваа снимка можете да приметите дека другите патници што го чекаат својот превоз даваат сѐ од себе за да го игнорираат она што се случува околу нив.